Park Hotel Minaret

Park Hotel Minaret
Cím: 3300 Eger, Knézich Károly utca 2

Leírás Kedvencekhez Nyomtatás

Az egri lüktető élet központjában a Park-klub.hu csoport jóvoltából újra életre kelt a Park Hotel Minaret, mely a barokk belváros egyik legimpozánsabb miliőében helyezkedik el. A tájegység legfőbb építészeti vonzereje Eger belvárosa, a török hódoltság idejéből fennmaradt Minaret emlékmű, az Egri vár történelmi műemlékei, a barokk és klasszicista házsorok, melyek között helyezkedik el a Minaret Hotel. A hotel kialakítása teljesen tükrözi a város hangulatos kis utcáit, zegzugos kis félreeső találka helyeit, ezzel is még otthonosabbá téve a metropoliszi életet. A szállodában 37 db szoba került kialakításra, melyek kiváló kényelmet teremtenek a városba érkezők számára, legyen ez a cél üzleti, átutazó, turista vagy éppen családi kiruccanás. Minden kényelmet és igényt kielégítő komfort szobákkal várjuk Önöket! Eger kiemelt turisztikai központ, ahol egész évben szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb és izgalmas programok várják az ide érkezőket. Érkezzen meg és élje át újra a séta örömét, hiszen a Minaret Hoteltől pár perc séta alatt részese lehet a Középkori Vásárnak, a Végvári Vigasságnak, a Bikavér Ceremóniának, Eger Ünnepének és tengernyi fesztiválnak és mulatságnak. Élje át Eger hangulatát, töltődjön fel nálunk a Park Hotel Minaretben! Szeretettel várunk minden Kedves Vendéget!

Újra életre kel a Hotel Minaret, mely a barokk belváros egyik legimponzánsabb helyén helyezkedik el. A tájegység legfőbb építszeti vonzereje Eger belvárosa, a török hódoltság idejéből fennmaradt Minaret, az Egri Vár történelmi műemlékei, a barokk és klasszicista házsorok, melyek között helyezkedik el a Park Hotel Minaret. Újra várja vendégeit e barátságos, kényelmes szálloda! A 37 db szoba tökéletes komforttal rendelkezik, színes televízió, szobai hűtő, fürdőszoba hajszárítóval. Az összesen 85 főt befogadó szobák egy része a történelmi emlékműre, a Minaret tormyára néz, míg másik részéből gyönyörű kilátás nyílik az Egri Várra és a Dobó térre. Eger kiemelt turisztikai központ, ahol egész évben szórakoztatóbnál szórakoztatóbb és érdekes programok várják a hozzánk érkezőket. A Hotel Minaretben megszállva pár perc séta alatt részese lehet a Középkori Vásárnak, a Végvári Vigasságank, a Bikavér Ünnepnek, Eger Ünnepének és még sok-sok fesztiválnak, programnak. A háromcsillagos szálloda 30 fős konferenciaterme kiváló helyszínt nyújthat kisebb konferenciák, összejövetelek, képzések, sajtótájékoztatók, termékbemutatók lebonyolításához. A teremben a legmodernebb technikai eszközök állnak a vendégek rendelkezéseire. Alapfelszereltsége a flip-chart, vetítővászon, televízió, CD-s rádiómagnó, videó, projektor és DVD lejátszására alkalmas számítógép, de természetesen a vendégigénynek megfelelően tudjuk bővíteni szolgáltatásainkat. A kétemeletes épülethez egy 60 fős étterem tartozik, mely nyáron + 30 fős kerthelyiséggel egészül kii, ahonnan az Egri Várat csodálhatják. A szálloda konyhája magyar és nemzetközi ízvilágot vonultat fel, figyelve arra, hogy séfjeink mindig friss kiváló alapanyagból dolgozzanak és varázsolják a remekműveket a vendégek asztalára. Hol is lazulhatnak el jobban az ember, mint ebben a hangulatos, családias kis szállodában. Nyáron a kerthelyiség felállított napozó ágyak várják a vendégeket egy kis sziesztára a Minaret és Vár árnyékában. Este lehetőség van grillpartira, bográcsozásra, nyársalásra. Élje át Eger hangulatát, töltődjön fel  nálunk a Hotel Minaretben!

Ajánlatkérés

Kedves látogatónk!

Az alábbi űrlapon személyre szabott ajánlatot kérhet a szállásadótól. A visszaérkező ajánlatok közül kiválaszthatja és lefoglalhatja az Önnek leginkább megfelelőt.

Az ajánlatkérés semmilyen elkötelezettséggel nem jár, ezért akár egyszerre több szállásadótól is kérhet ajánlatot!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kiválasztott szálláshely:

Érkezés: *

Távozás: *

Rugalmas vagyok a foglalás dátumát illetően

Felnőtt(ek) (fő) *

Gyermekek (fő)

Gyermekek életkora (év)

Szeretnék kisállatot hozni ilyet:

Név *

E-mail cím *

Telefon *

Irányítószám *

Település *

Cím *

Fizetőeszköz

Megjegyzésem:


Kapcsolat a szálláshellyel

Foglalás: Ha online vagy gyors visszaigazolással szobákat szeretne foglalni.

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire volt elégedett a szolgáltatással:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 50.19.34.255 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot